19. okt, 2022

Friluftsmøte 10.november på Lakselvbukt skole

Invitasjon Møte om friluftsliv 10. november

Sted: Lakselvbukt skole

Klokkeslett: 17.00-19.00

Ishavskysten friluftsråd inviterer lag, foreninger og privatpersoner til et uformelt møte om friluftsliv den 11.november. Vi ønsker å invitere til sosialt samvær for å snakke om samarbeid og muligheter innen hverdagsfriluftsliv i og ved Laksvatn, Lakselvbukt og Jøvik. Temaer vi skal snakke om er: - Ønsker Jøvik og Laksvatn et turkart og merka turstier som i Lakselvbukt? - Utvide de lokale turkonkurransene? - Arrangere friluftsskoler? - Etablere sosiale møteplasser? - Behov for flere utfartsparkeringer med toalett og informasjon? Møtet er åpent for alle og det blir servert kaffe og noe godt til kaffen. Si gjerne i fra om du kommer, så vi vet at vi har nok til alle. Spre gjerne ordet til dem du kjenner.

Velkommen!

Hilsen Ishavskysten friluftsråd

Daglig leder: Tine Marie V Hagelin

Styreleder: Mari-Ann Benonisen

  

19. okt, 2022

Gapahuken i Fors'n har fått ny utbedret vei på dugnad

Dugnad utført 28.09.22 ved gapahuken i Fors'n.

Trygve Lakselvnes, Trygve Pedersen og Jeanette Guttormsen har lagt ny grus og forbedret veien ned til gapahuken. Dette var viktig da gapahuken er en Ti på hjul post i Lakselvbukt. Nå er den bedre egnet for de med rullestol eller barnevogn og komme til. Allerede er det bygget et bord der som er tilpasset rullestolbrukere. Det arbeidet ble utført av firmaet Byggmester Ken-Gøran Andersen as. Bilder kan sees på i fotoalbum og facebook siden til Lakselvbukt Utviklingslag.

27. feb, 2022

Årsmøte 28. februar 2022 kl 1900. Sted: Lakselvbukt skole

Saksliste:

Sak 1.   Valg av ordstyrer, møtereferent og 2 til å underskrive årsmøteprotokoll.

Sak 2.   Godkjenning av innkallingen.

Sak 3.   Årsmelding.

Sak 4.   Revidert regnskap.

Sak 5.   Innkommende saker.

Sak 6.   Forslag til arbeidsplan og budsjett.

Sak 7.   Valg av leder

Sak 8.   Valg av styremedlemmer/ varamedlemmer

Sak 9.   Valg av revisor.

Sak 10. Valg av valgkomite.

21. feb, 2021

USK Trimgruppe vant Lakselvbuktprisen 2020

I forkant av årsmøtet sist onsdag ble Trimgruppa i Ullsfjord SK tildelt Lakselvbuktprisen. Kim Harry mottok prisen på vegne av gruppa og høstet mange gode ord for sin egen personlige innsats for det omfattende dugnadsarbeidet som er gjort.
Mange gode kandidater var stemt fram i forkant, men Trimgruppa vant fram med et solid flertall av stemmene bak seg. Lakselvbukt utviklingslag gratulerer med fortjent seier og er glade for dugnadsånden som er vist gjennom det omfattende tur- og skiløypeprosjektet.
21. feb, 2021

Årsmelding og referat fra årsmøtet 17. februar 2021

Årsmelding og referat fra årsmøtet 17. februar 2021 finner dere her:

Møtereferat